Menu
Image: Pixabay, Photorama

Hvor Ofte Skal Man Vande En Orkidé?

Orkidéer er nogle specielle planter og er sådan en plante, man enten elsker eller slet ikke vil have ind i sit hjem.

Faktisk skal de ikke vandes særlig ofte, selvom man kan have lyst til at gøre det. Derudover skal de faktisk også vandes på en speciel måde.

Når du skal vande en orkidé, er det hele potten, der skal med ned i vandet og dyppes. De er jo en af de planter, der ikke skal plantes ud, men skal have sit eget specifikke jord i deres specifikke potte. Du tager simpelthen både rødder og jord ned i en balje med vand, så det hele bliver dækket. Planten skal kun lige dyppes ned i vandet og ellers op igen, hvor den så kan dryppe af og derefter komme ned i sin potte igen.

Bruger du den metode, så tænker jeg, at du ikke skal vande den mere end en gang hver 14 dag. Dette er selvfølgelig også afhængigt af, hvor varmt planten står.

Til gengæld hvis du vælger at gøre brug af min vandemetode, så skal du gøre det lidt oftere - nærmest en gang om ugen. Den dør dog ikke sådan lige, hvis du glememr det. Det er faktisk en hårdfør plante. Jeg vander den faktisk bare ligesom alle mine andre planter. En lille vandkande og indtil jeg synes, den har fået nok.

Du skal vide at: dette tekstindlæg er udviklet for Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, finde armbånd. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Relaterede indlæg