Menu
Image: canva.com

Hvilken Hæk Vokser Hurtigst?

  • D. 07.06.2022

Hvis du står for en udfordring med at ville have en ny hæk plantet, som skal vokse hurtigt, så er der et par overvejelser du bør gøre dig.

Der findes en lang række forskellige hækketyper, men nogle vokser betydeligt hurtigere end andre.

Overordnet set anses både bøgehæk og laubærkirsebærhæk som værende hækketyper der vokser hurtigt.

Især bøgehækken er utrolig populær i Danmark, og ses omkring ufattelig mange husstande, grundet den hurtige vækst, men også det faktum at det er en langvarig og billig løsning.

En af de klart største fordele ved laubærkirsebærhækken, er at dens blade faktisk bliver høngende hele året rundt, hvilket betyder at du har en helt tæt hæk, også i vintermånederne.

Det er for mange noget som kunne gøre den type hæk fordelagtig, da bøgehække i nogle tilfælde kan smide en del blade, dog er de oftest også meget tætte, selv i vintermånederne.

Bøgehækken er det klart mest populære valg i Danmark, grundet dens størrelse, hurtige vækst, samt flotte skiftende blade året rundt.

Bøgehækkens blade bliver også hængende utrolig effektivt, men kan dog falde af i vintermånederne, da de bliver en del mere skrøbelige og løse.

OBS: denne tekst er bragt i samarbejde med avXperten. Der kan du købe et sortiment fra pool til have. Uden støtten fra avXperten kunne denne tekst ikke lade sig gøre.