Menu
Image: Image by Free-Photos from Pixabay

Hvad Skal Jeg Dyrke I Mit Drivhus? 7 Idéer At Dyrke I Drivhuset

det kan godt være svært lige at få idéer til hvad man dog skal dyrke i sit drivhus.

Derfor har vi her samlet nogle idéer til hvad du skal dyrke i dit drivhus. Det er selvfølgelig 100% op til en selv hvad man gerne vil have, men her er nogle af de mest populære ting

#1 Agurker

Nærmest alle familier bruger agurker i hverdagen, så hvorfor ikke dyrke dem selv.

#2 Tomater

Personligt synes jeg, at tomater fra eget drivhus smager 100x bedre end op pustede købetomater fra spanien. Ja jeg synes rent faktisk at tomater fra eget drivhus smager så godt, at købetomater ved siden af nærmest er uspiselige.

#3 Salat

Hvad er bedre end at kunne plukke slat fra eget drivhus?

#4 Chili

Chili er også en populære herre i et drivhus. der findes et hav af chilier til enhver smag, prøv både Habanero eller den gule citronchili.

#5 Vindruer

Sikker vinder for både voksne og børn. Lækkert fra eget drivhus.

#6 Auberginer

Både squash og auberginer er gode hvis man gerne vil spise lidt veganske eller vegatirske, eller LCHF-retter, så er de tit brugt som erstatninger til f.eks pasta. 

#7 Basilikum

Ja det behøver ikke kun at være basilkum, men altså også persille, timian og oregano trives i et drivhus.

Tak for støtten!

Til sidst vil vi hurtigt takke avXperten for deres støtte til indlægget her. Find et af Danmarks største online udvalg af elektronik på avXpertens webshop, hvor du eksempelvis kan finde et smart ekstern DVD drev så du kan se dine yndlings DVD film selvom din computer ikke har et DVD drev indbygget.